Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

NIEUWTJES EN TIPS

Healthy Salon streeft naar eerlijke en duurzame producten.

Daarom is de keuze gemaakt om met het mooie, dierproefvrije en natuurlijke merk Golden Rose te werken.

Golden Rose is een internationaal merk dat beschikbaar is in 93 landen.

Golden Rose levert producten die conform de internationale- en EU-standaarden worden geproduceerd.

Daarnaast staat dit merk voor kwalitatief hoogwaardige producten, waarmee ze de verwachtingen van de klant blijven overtreffen.

De internationale ontwikkelingen worden nauw gevolgd door Golden Rose en ze streven continue naar vernieuwingen en uitbreidingen.

Daarnaast is het merk milieubewust, duurzaam en 100% dierproefvrij.

Zeer zelden wordt er een allergische reactie waargenomen na gebruik.

Healthy heeft zich gespecialiseerd in creëren van de perfecte wenkbrauwen.

Wenkbrauw styling is meer dan alleen epileren. Het is de kunst om te bepalen welke vorm perfect past bij jouw gezicht. Met behulp van een milde was, deze hecht aan de haartjes en niet aan de huid, worden de (dons)haartjes - pijnloos - verwijderd. Met een pincet wordt de vorm bijgewerkt. De lange haartjes worden mooi in vorm geknipt.

Voor een super strak resultaat worden de wenkbrauwen geverfd in de kleur die het mooist past bij jouw huid. Zijn je wenkbrauwen ongelijk? Dan ga ik uit van de breedste wenkbrauw en proberen we de andere in een speciaal groei plan te laten groeien. Ik haal dus nooit meer weg dan nodig is en we gaan voor een mooi resultaat op de lange termijn.

Ga jij juist liever voor een smallere vorm, ook prima! Het gaat erom dat jij jezelf mooi voelt! Je wenkbrauwen worden nadien verzorgd met een speciale olie. Om je wenkbrauwen te accentueren gaan we met een speciaal wenkbrauw potlood van Golden Rose een mooi model aanbrengen. Daarna vullen evt dunnere, plekjes om met een semi-permanente poeder.

Tijdens dit arrangement leer jij de do's en de don'ts van het modelleren van jouw wenkbrauwen.

Voortaan kan jij zelf jouw droom wenkbrauwen creëren zoals jij ze altijd al hebt gewild. 

Shantala Kindermassage

Healthy is gecertificeerd voor kindermassage. Deze massage is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 15 jaar. Voor informatie kunt u mij altijd bellen of mailen.