Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Apparatuur

In mijn salon werk ik met name manueel omdat ik het belangrijk vind met mijn handen de conditie van de huid te kunnen voelen en beoordelen (temperatuur, onzuiverheden, spier spanning, etc.).

Ter ondersteuning van mijn schoonheids behandelingen beschik ik echter over moderne apparatuur wat ertoe bijdraagt dat een zo optimaal mogelijk resultaat wordt bereikt.

Hieronder volgt een kort overzicht welke apparatuur wordt gebruikt en wat de werking hiervan is.

Brush/borstel apparaat

Dit is een diepte reiniging met een brush/borstel apparaat. Met de borstels wordt de huid tot diep in de poriën gereinigd.

Door de roterende borstels worden de cleanser en het water in beweging gezet, waardoor het vuil en de dode huidcellen nog beter kan worden verwijdert.

Het voordeel van een grondig gereinigde huid zonder verstopte poriën is natuurlijk dat crémes, serums en maskers aanzienlijk beter kunnenintrekken en hun werk doen.

Bovendien stimuleert de borstelbehandeling de doorbloeding van de huid.

Wanneer de huiddoorbloeding wordt hersteld zullen de onderliggende cellen opnieuw kunnen worden voorzien van zuurstof en voedingstoffen.

Dit is van essentieel belang voor de huidverbetering.

Een goede reiniging draagt bij aan een gezonde huid!

Uw huid ziet er na de behandeling weer fris en ontspannen uit.

Vapozone


De vapozone is een stoomapparaat dat in de behandeling wordt ingezet (mits het huidtype dit toelaat) om de poriën te verwijden zodat onzuiverheden gemakkelijker kunnen worden verwijderd.

Het wordt tevens ingezet bij enzymatische peelings om de werking hiervan te versterken.

Ook kan er antiseptisch werkende ozon worden ingeschakeld (voor de onzuivere/acné huid)

Hand of voet paraffine-bad


Na een heerlijke hand/voet verzorging (scrub, verzorgende crème) worden uw handen/voeten ondergedompeld in warme paraffine die de huid tijdelijk afsluit.

De aangebrachte werkstoffen worden zo beter door de huid opgenomen.

Het resultaat: zachte, gladde handen/voeten!


Ultrasonic insluisapparaat


Insluizing van werkstoffen via geluidsgolven.

Het is zeer resultaatgericht: tegen huidveroudering, acnè, en vermoeide huid.


Harsapparatuur


Deze professionele harsapparatuur laat de hars smelten, zodat het op een veilige wijze op de gewenste plaats aangebracht kan worden. Na de behandeling wordt de huid behandeld met een kalmerende en antiseptische lotion.